Het tuinontwerp Algemeen Even voorstellen Tuinonderhoud De aanleg Tuinrenovatie Tuin decoratie Bloempotten Tuinmeubelen Beplanting Kom eens langs Contact Webwinkel Voorbeelden Showtuin Kwekerij

A.H. Verweijweg 12
2651 LX, Berkel en Rodenrijs

tel : 06-55834601
tel : 06-55834614

e-mail : info@stijgergardendesign.nlHoveniersbedrijf en kwekerij                

Stijger Garden Design

 

Actueel

Hier vindt u nieuwtjes en producten die we graag even onder de aandacht willen brengen. Ook vermelden we op deze pagina bepaalde producten die wij in de aanbieding hebben.

Actueel

Grond met middel tegen Taxuskever.

Wie kent het schadebeeld niet van blaadjes met de hapjes uit de randen. Het gaat hier meestal om de vraatschade van de Taxuskever. Deze schade komt vooral voor op groenblijvende planten zoals diverse viburnum soorten en klimop. Nu is er grond met daarin een schimmel die de larve van de Taxuskever aanpakt. Het schijnt zelfs dat wanneer een volwassen exemplaar in aanraking komt met deze schimmel, hij ook aangetast wordt.  

Kwekerij

Onze tuinplantenkwekerij is gesloten gedurende de winter

De winter is weer in aantocht, dus de kwekerij is helaas weer gesloten. Vanaf maart gaan de deuren weer open en kunnen we weer een uitgebreid assortiment planten aanbieden.

Neem een kijkje op onze Facebookpagina

Hierop laten wij zien met welke projecten we bezig zijn of welke we net afgerond hebben. Kunt u misschien meteen ideeën opdoen voor uw eigen tuin.