Het tuinontwerp Algemeen Even voorstellen Tuinonderhoud De aanleg Tuinrenovatie Tuin decoratie Bloempotten Tuinmeubelen Beplanting Kom eens langs Contact Webwinkel Voorbeelden Showtuin Kwekerij

A.H. Verweijweg 12
2651 LX, Berkel en Rodenrijs

tel : 06-55834601
tel : 06-55834614

e-mail : info@stijgergardendesign.nlHoveniersbedrijf en kwekerij                

Stijger Garden Design

 Actueel

Even voorstellen

Wij, Ronald en Denny Stijger, vormen samen het hoveniersbedrijf Stijger Garden Design gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk ), maar ook in Pijnacker, Zoetermeer, Rotterdam en daar buiten zijn we werkzaam.  


Na het afronden van de opleiding " Vakbekwaam Hovenier " in 2001,zijn we begonnen met ons eigen tuinontwerpbureau. We hielden ons toen voornamelijk bezig met het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen.


Omdat we onze klanten meer diensten wilden aanbieden zijn we in 2003 begonnen met het aanleggen en onderhouden van tuinen.


Vanaf 2010 zijn we weer een stap verder gegaan en zijn we naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen ook de verdere inrichting van de tuin gaan verzorgen. Dit houdt in dat u ook bij ons terecht kunt voor originele en functionele tuinmeubelen, schitterende, in het oog springende, bloempotten en diverse
soorten bomen, sierheesters en vaste planten.


Om deze diensten aan te kunnen bieden hebben we in 2009
besloten ons bedrijf te vestigen aan de A.H. Verweijweg 12 te Berkel en Rodenrijs. Hier hebben we ook een kwekerij, met diverse gangbare tuin planten.Kom eens langs en laat u verrassen!