Het tuinontwerp Algemeen Even voorstellen Tuinonderhoud De aanleg Tuinrenovatie Tuin decoratie Bloempotten Tuinmeubelen Beplanting Kom eens langs Contact Webwinkel Voorbeelden Showtuin Kwekerij

A.H. Verweijweg 12
2651 LX, Berkel en Rodenrijs

tel : 06-55834601
tel : 06-55834614

e-mail : info@stijgergardendesign.nlHoveniersbedrijf en kwekerij                

Stijger Garden Design

 Actueel

Wanneer de tuin aangelegd is, is de basis klaar. Nu kan er echt van de tuin genoten gaan worden. Om de tuin nog knusser en gezelliger te maken, wordt er vaak tuin decoratie in de tuin gezet of gehangen. Dit kan met bijvoorbeeld "hanging baskets", olielantaarns, tuinbeelden, vogelhuisjes, noem maar op.


Ook op het gebied van tuin decoratie proberen we leuke artikelen te vinden voor in de tuin.


Nu hebben we bijvoorbeeld hele leuke, multifunctionele vogelhuisjes in ons assortiment. Deze kunnen in de winter periode gebruikt worden als voederhuisje en in het voorjaar kunnen de vogels het als vogelhuisje gebruiken. Ook hebben we diverse tuinhaarden (op gas en houtgestookt) in de collectie.

Kijk in onze webwinkel voor de modellen, of kom een keer kijken in onze showroom. Kijk op de site voor de openingstijden.


Natuurlijk blijven wij onze ogen open houden en zoeken naar andere leuke producten, die als tuin decoratie kunnen dienen!Tuin decoratie